نقاشی ساختمان خانی : نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان در تهران

موضوعات وب

نرخ نقاشی ساختمان

رنگهای جدید برای نقاشی ساختمان

بهترین رنگ برای ساختمان

رنگ و زندگی شخصی

رنگ و شخصیت

ویژگی های رنگ مولتی کالر

زیر سازی نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان فوری

رنگ چیست؟

روان شناسی رنگهای مختلف

 نقاشی ساختمان روی گچ

رنگ های کامپیوتری نقاشی ساختمان

قیمت پتینه کاری ساختمان

طرز ساخت بتونه

10 نکته برای رنگ کردن خانه

انتخاب رنگ ، انواع رنگ ها

سفید و صورتی محبوب خانم ها

زیتونی ، بژ ، سفید و قهوه ای

وب سایت مرجع نقاشی ساختمان نگین ساختمان

نقاشی ساختمان پیمانکاری

رومالین(بلکا)

نقاشی کودکان و مفاهیم آن

نقاشی ساختمان نگین الماس

نقاشی سقف ساختمان

نقاشی درب و پنجره و چهارچوب ساختمان

لیست قیمت نقاشی ساختمان

رنگهای قابل شستشو برای ساختمان

نقاشی ساختمان درجه یک

نقاشی ساختمان در تهران

قیمت رنگ روغنی

نقاشی ساختمان بدون واسطه

قیمت رنگ آکریلیک بی بو

رنگهای ترکیبی ترکیب رنگ

رنگ آمیزی ساختمان با غلطک

نقاشی ساختمان ارزان

نقاشی ساختمان در شرق تهران غرب تهران شمال و جنوب

قیمت رنگ پلاستیک

رنگ مورد علاقه کودکان

نقاشی خانه

نقاشی منزل

نقاشی گچبری و ابزارها

نمونه کار نقاشی ساختمان

سفارش نقاشی ساختمان

رنگ روغن یا کاغذ دیواری؟

رنگ ساختمان

رنگ دیوار ساختمان

رنگ اتاق خواب

مهارت های نقاش ساختمان
لیست قیمت نقاشی ساختمان در سال 95
رنگ آمیزی ساختمان
تضاد رنگ ها در نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان و دكوراسیون
نقاشی ساختمان به شكلی متفاوت
رنگ آمیزی اتاق خواب
نقاشی ساختمان روی سیمان
نقاشی ساختمان مدرن
نقاشی و طراحی دیواری
نقاشی ساختمان با تخفیف
نقاشی ساده ساختمان
طرز ساخت رنگ نوک مدادی
سیلر کیلر و جلا براق کننده چوب
روش ساخت و تهیه رنگ نقره ای
روش از بین بردن بوی رنگ روغنی
رنگ سال برای نقاشی ساختمان
شرکت نقاشی ساختمان
رنگ صورتی نقاشی ساختمان
قیمت رنگ و نقاشی اپوکسی
رنگ آبی نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان با زیر کار خیس
علت زردی سقف چیست
روش ساخت رنگ ونگه
نقاشی سقف استخر
شاپان چیست و کاربرد شاپان
پتینه کاری ساختمان
رنگ سفید در نقاشی ساختمان
خطاطی سقف و دیوار ساختمان
استخدام پتینه کار ساختمان

رنگ زندگی و نقاشی ساختمان
رنگ آبی در نقاشی ساختمان
رنگ شكلاتی برای نقاشی ساختمان
اجرای كنیتكس و رولكس
نقاشی ساختمان در محدوده و منطقه شما
رنگ روغن بهتر است یا رنگ پلاستیک
نقد و بررسی رنگهای ساختمان
رنگ روغنی بهتر است یا اكریلیك

نقاشی ساختمان در تبریز
نقاشی مدرسه
نقاشی لوکس ساختمان
نقاشی ساختمان سفارت های خارجی
رنگ و نقاشی ساختمان
طرز ساخت رنگ یاسی
آلبوم نقاشی ساختمان
رنگ صورتی برای نقاشی ساختمان
رنگ پوست پرتقالی در نقاشی ساختمان
پرایمر چیست؟
پرایمین چیست؟
نقاشی نمای ساختمان
رنگ آمیزی پارکینگ
رنگ یخچالی برای نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان ایران
روش ساخت رنگ پلاستیک
نقاشی مسکن
تصاویر و مدل های نقاشی ساختمان
طرز ساخت رنگ سفید استخوانی
تزئینات داخلی ساختمان
طرز ساخت رنگ طوسی ساختمان
قیمت نقاشی ساختمان در سال 95
نحوه پرداخت هزینه نقاشی ساختمان
مشكلات نقاشان ساختمان
بازسازی گچ كاری و نقاشی ساختمان
گچ کاری سفید کاری ساختمان
قیمت گچ کاری ساختمان
نقاشی ساختمان در شمال کشور
نقاشی خانه های ویلایی
نقاشی ساختمان در مناطق تهران
رنگ روغنی بهتر است یا مولتی کالر
نقاشی ساختمان و دكوراسیون داخلی

رنگ روغنی در نقاشی ساختمان

جستجو در مطالب سایت نقاشی ساختمان

رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه

اهمیت رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه

رنگ ها بی طرفانه محیط را قضاوت می کنند و تأثیر زیادی در جذب مشتری های کافی شاپ و کافه ها دارند. اولین نگاهی که با ورود مشتری به کافی شاپ جذب آن می شود، ترکیب رنگ و دکوراسیون داخلی فضاست که می تواند همان ابتدا، احساس مشتری ها را متحول کند، حال آنکه رنگ هایی که در فضای کافی شاپ و کافه استفاده می شوند، ویژگی هایی دارند که باید قبل از انتخاب رنگ، به آنها توجه شود.

در این مطلب، ابتدا به معرفی ویژگی های رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه می پردازیم و در انتها راجع به تأثیری که رنگ ها در جذب مشتری کافه ها دارند، صحبت خواهیم کرد.

نقاشی و رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه

ویژگی های رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه

قابلیت شستشو

امروزه در میان این همه آلودگی شهرها، رنگ های قابل شست و شو برای رعایت بهداشت و پاکیزگی کافی شاپ ها، به صرفه تر هستند. تنوع طرح ها و رنگبندی های موجود در کافی شاپ ها به گونه ایست که باید هر روز به زیبایی و جذابیت روز قبل باشند و درخشندگی شان را از دست ندهند و خب این امر در میان این همه دود و آلاینده های شهری کمی سخت است، بخصوص که اغلب کافی شاپ های درون شهری در حاشیه خیابان ها و محل های پر رفت و آمد هستند.

برای خلاصی از لکه ها و چرک هایی که فضای کافی شاپ و کافه ها را زشت می کند، تنها دو راه دو راه وجود دارد، ترمیم و رنگ آمیزی مجدد یا شست و شوی رنگ ها.

اگر بخواهیم نظافت دیوارهای کافی شاپ و کافه ها را بررسی کنیم، کاملا واضح است رنگ آمیزی مجدد بسیار هزینه بر خواهد بود و انجام متوالی این کار، نه تنها سودی برای کافی شاپ ندارد، بلکه با چند روز تعطیلی به دلیل رنگ آمیزی، هم پرسنل آنجا از کار می افتند و هم مشتری ها پراکنده می شوند، بنابراین استفاده از رنگ های قابل شست و شو در همان ابتدای کار، نه تنها شرایط بهتری برای نظافت و پاکیزگی کافی شاپ ایجاد می کند، بلکه از هزینه های اضافی رنگ آمیزی هم خلاص می شوید.

ماندگاری بالا

رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه باید از ماندگاری بالایی برخوردار باشد، چرا که به دلیل کاربری این مکان ها و حضور دائم مشتری، نمی توان هر چند وقت یکبار  نمیتوان به علت رنگ آمیزی تعطیلی اعلام کرد، بخصوص که رنگ آمیزی کافی شاپ مثل رنگ آمیزی اتاق منازل نیست.

رنگ آمیزی کافی شاپ ها در طرح های خاصی صورت می گیرد که ممکن است کمی هزینه بر باشد، بنابراین انتخاب رنگی که ماندگاری بالایی دارد، کمک زیادی به کاهش هزینه ها می کند، بخصوص که مشتری ها با رنگ کافی شاپ و کافهانس می گیرند و به آن عادت می کنند، بنابراین بهتر است طی فرآیند زمانی طولانی تر و به جهت تعویض دکوراسیون داخلی، رنگ آمیزی مجدد صورت گیرد.

ضد اشعه خورشید

همان طور که می دانید تابش مستقیم نور خورشید و اشعه UV، به مرور زمان موجب رنگ پریدگی و پوسته شدن رنگ ها می شود، حال آنکه برخی از کافی شاپ های امروزی در فضای باز و برخی هم روی بام ساختمان های مرتفع ساخته می شوند، بنابراین بهتر است رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه هایی که آفتابگیر و در معرض تابش مستقیم نور خورشید است، نسبت به حرارت و نور آفتاب مقاوم باشند تاطول  عمر بیشتری داشته باشد.

عدم بوی نا مطبوع

رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه باید بلافاصله بعد از رنگ آمیزی در مدت کوتاهی خشک شود و هیچگونه بویی به جا نگذارد. مشتری هایی که به کافی شاپ می روند، آنچه مد نظرشان است فضای دلبازی با عطر دل انگیز است که حس و حالشان را خوب کند.

اگر قرار باشد که بوی رنگ در فضا بپیچد، نه تنها اشتها کور می شود، بلکه تمام خلاقیت شما در چیدمان وسایل و جذابیت رنگ ها زیر سؤال می رود. توصیه میکنیم در انتخاب رنگ برای فضای کافی شاپ حتما دقت داشته باشید که از رنگ های بدون بو استفاده شود.

روانشانسی رنگ ها و انتخاب بهترین رنگ برای کافی شاپ و کافه

رنگ ها دنیایی از حرف و احساسات را همراه دارند  و به عنوان سریع ترین ترین راه ارتباطی با چشم مخاطب، حس های مختلفی را انتقال می دهند؛ بنابراین خیلی اهمیت دارد که ابتدا زبان رنگ ها را بدانید و از میان آن ها رنگ مناسب کافی شاپ و کافه را انتخاب کنید.

تأثیر زبان رنگ ها در روانشناسی

رنگ های گرم: رنگ های گرم احساس و روان افراد را تحریک می کنند و از این بابت تأثیر زیادی در ایجاد پیام های عصبی دارند، همچنین این رنگ ها نشاط آور و هیجان آور هستند و بکاربردن آنها در فضاهایی مثل کافی شاپ، اشتها را تحریک می کند. رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز تیره، ارغوانی و تمام طیف هایی که از ترکیب این رنگ ها تیره و روشن تر می شوند شامل رنگ های گرم می شوند.

رنگ های سرد: این رنگ ها بیشتر در فضاهایی که نیاز به آرامش بیشتری می باشد، استفاده می شوند. رنگ های سرد، تنش ها و استرس روزانه را کاهش می دهند و با ایجاد فضایی آرام باعث آسودگی خاطر می شوند. مجموع رنگ های آبی، بنفش، سبز به عنوان رنگ های پایه و رنگ های ترکیبی حاصل از آنها در طیف رنگ های سرد قرار می گیرند. در برخی باشگاه ها، سالن های ورزشی و استخر ها در قسمت کافی شاب از این رنگ ها بسیار استفاده می شود که حسی ملموس از آرامش را با محیط به افراد منتقل می کند.

رنگ های خنثی: رنگ های خنثی بی طرف هستند و در رنگ کافی شاپ و کافه بیشتر به عنوان رنگ پس زمینه استفاده می شود که جلوه ی رنگ های گرم و سرد را بیشتر می کنند و در نهایت با ترکیب و قرار گرفتن در کنار رنگ های دیگر، تأثیر گذار می شوند. رنگ های خاکستری، بژ، قهوه ای، سیاه و سفید در شمار رنگ های خنثی محسوب می شوند.

نقاشی و رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه

خلاقیت در رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه

امروزه بخش عظیم مشتری های کافی شاپ ها را جوانانی تشکیل می دهند که در دنیای امروز با علایق مدرن زندگی می کنند. ابتکار و خلاقیت در انتخاب رنگ مخصوص کافی شاپ می تواند ناخودآگاه قشر جوان را تحت تأثیر بگذارد و آنها را مجذوب خود کند.

در نظر گرفتن رنگ های شاد در ترکیب دکوراسیون لاکچری و مدرن کافی شاپ، از مواردی است که مشتری های ثابت کافی شاپ ها به آن اشاره می کنند. خلاقیت در رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه از معیارهایی است که این مکان ها را در میان سایر رقبا، خاص می کند.

برای مثال اگر فقط از تعدادی رنگ که با هم هارمونی دارند استفاده کنید ترکیب یک دست و زیبایی بوجود می آورید، حال اگر به جای این روش، تمام دیوارهای سالن را با نقاشی های سورئال و تصاویری که با رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه، رنگ آمیزی شدند پر کنید، فضای خاص و منحصربه فردی ایجاد کرده اید.

تأثیر رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه در ایجاد اشتها

رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه، باید به گونه ای باشد که اشتهای مشتری را باز کند. اغلب کافه ها محلی برای ملاقات ها دو نفره یا دورهمی های دوستانه و خانوادگی است، پس دلیلی ندارد که حتما برای رفتن به کافی شاپ از قبل اشتهای زیادی داشته باشند.

هدف این هنر، بازی با رنگ هاست که می تواند اشتها آور باشد و مشتری را برای سفارشات بیشتر و لذت بردن از خوراکی ها و نوشیدنی های خوشمزه ترغیب کند. اگر قصد دارید رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه تان اشتها آور باشد از طیف رنگ های گرم بیشتر استفاده کنید.

رنگ های گرم به دلیل اینکه هیجان آورند، اشتها را بازتر می کنند و بر خلاف منازل مسکونی که آرامش بخش بودن فضا مد نظر است، رنگ های گرم بیشتر در کافی شاپ ها به چشم می خورند.

در استفاده از رنگ های گرم زیاده روی نکنید

رنگ های گرم اشتها آور بوده، بسیار جلب توجه می کنند و روی احساس مشتری اثر می گذارند، بنابراین زیاده روی در استفاده از رنگ ها گرم به عنوان رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه، ممکن است بر خلاف میل مشتری باشد و آرام و قرار را از ناخودآگاه آنها بگیرد. حضور رنگ هایی مثل قرمز، نارنجی و زرد پر رنگ باید به گونه ای باشد که در ترکیبی از رنگ های هارمونی و نامحسوس دیده شود و نه همه جای کافی شاپ.

فرض کنید وارد اتاقی می شوید که تمام آن رنگ قرمز است، مطمئناً در آن اتاق تاب نمی آورید و عصبی می شوید، پس دقت کنید که رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه، علاوه بر اینکه شاد و گرم باشد، آرامش بخش هم باشد تا از فشارهای عصبی بکاهد. می توانید در کنار این نوع رنگ ها از رنگ های مکمل و یا هارمونی رنگ بصورت کارشناسی شده استفاده کنید.

همخوانی رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه  با دکوراسیون

در انتخاب رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه دقت کنید که با دکوراسیون داخلی هم خوانی داشته باشد. رنگ کف‌پوش ها، دیوارها، سبک چیدمان و طراحی فضای داخلی و لوازم کاربردی داخل سالن در انتخاب بسیار اهمیت دارند. به هرحال رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه برای فضاهای سنتی و مدرن متفاوت است.

در کافی شاپ های مدرن که از لوازم لوکس و چهلچراغ‌ها برای نور افشانی و لوازم نفیس و لاکچری استفاده می کنند، رنگ های لایت و تیره تر بیشتر جلوه می کند در حالی که اگر بخواهید از رنگ های گرم و روشن استفاده کنید، فضا به به‌واسطه ی رنگ ها روشن و دل‌بازتر می شود.

نور پردازی هایی که جلوه های بدیعی ایجاد می کنند، برای چشم زننده هستند و بکار بردن لوستر های کوچک و تزئینی به همراه آباژورهای لایت در جاهای مختلف سالن، فضای دنج تری را ایجاد می کنند.

نقاشی ساختمان خانی

جهت دریافت مشاوره رایگان و سفارش رنگ آمیزی کافی شاپ و کافه با ما تماس بگیرید:

خانی

09125757086

نویسنده: آمنه ظریفی

گروه تولید محتوای تیم طراحی سایت باران

نقاشی و رنگ آمیزی مدرسه و مراکز آموزشی

اهمیت نقاشی و رنگ آمیزی مدرسه

تابحال به رنگ و طرح های روی دیوار مدرسه دقت کرده اید؟ رنگ های شاد و گرم، در نقاشی مدرسه جلوه ی دیگری دارد که قطعا تصویر مثبتی از مدرسه را در ذهن ایجاد می کند. رنگ آمیزی مدرسه ویژگی هایی دارد که باید با توجه به آنها اقدام به نقاشی ساختمان مدرسه کرد.

در ادامه مجموعه نکاتی راجع به نقاشی مدرسه، بیان می کنیم که با بررسی ویژگی ها و جزئیات هر کدام، با رنگ آمیزی مدرسه آشنا خواهید شد.

نقاشی و رنگ آمیزی مدرسه

تآثیر رنگ آمیزی مدرسه در بهداشت روانی دانش آموزان

رنگ اتاق های مدرسه در بهداشت روانی دانش آموزان بسیار تأثیر گذار است، به گونه ای که در مدرسه های مختلف شاهد رنگ آمیزی های متنوعی هستیم که با دیدن آنها به وجد می آییم. در خاطراتی که از مدرسه به یاد داریم، رنگ آمیزی مدرسه به رنگ های پلاستیک خلاصه می شد، اما امروزه با پیشرفت علم و تولید انواع رنگ در طیف های وسیع، توجه به روانشناسی رنگ ها در مدارس در خصوص بهبود بهداشت روانی دانش آموزان، بیشتر شده است.

اگر به عنوان نقاش ساختمان، بدنبال رنگ آمیزی مدرسه هستید، ابتدا به سن مخاطب در مدرسه مورد نظر توجه کنید. همانطور که می دانید رنگ ها دنیای بزرگی دارند که نقاشان حرفه ای به خوبی با آن آشنا هستند. روانشناسی رنگ ها به اندازه انتخاب جنس و کیفیت رنگ در ایجاد فضای آموزشی مناسب در مدرسه اهمیت دارند که در ادامه اهمیت تک تک آنها را بررسی می کنیم.

انتخاب رنگ مناسب با روانشناسی رنگ

بسیار مهم است که در فضای آموزشی مانند مدارس و دبیرستان ها از رنگ آمیزی مدرسه استفاده شود، زیرا رنگ ها به طور ناخود آگاه در روحیه و میزان یادگاری دانش آموزان تأثیر گذار است. رنگ های گرم نظیر زرد، نارنجی و قرمز، محرک ذهن می باشند و در افزایش دقت و هوشیاری ذهن مؤثر هستند به همین دلیل در فضاهای آموزشی، از طیف های مختلف رنگ های گرم زیاد استفاده می شود، اما بهتر است بدانیم که کاربرد طیف های رنگ های گرم  در مقاطع تحصیلی مختلف، کمی فرق دارد که با آگاهی به آنها می توانید فضایی زیبا و مؤثر ایجاد کنید.

ویژگی مشترک رنگ آمیزی مدرسه و مهد کودک

مهد کودک ها به دلیل اینکه متعلق به بچه های کم سن و سال و کودکان و حتی نوباوگان هستند باید در انتخاب رنگ بسیار هوشمندانه عمل کرد. کودکان به جهت اینکه تحرک زیادی داشته و تمایل بیشتری به جنب و جوش دارند، در مقابل رنگ های گرم واکنش مثبتی نشان می دهند.

رنگ هایی مثل زرد و نارنجی نشاط آور هستند و همچنین قرمز هیجان کودک را تحریک می کنند، بنابراین استفاده از این رنگ ها در فضای کلاس و مهد کودک می تواند در تخلیه ی هیجانات کودک سهم بسزایی داشته باشد.

اگر به عنوان مدیر مهد کودک به دنبال ایده هایی برای رنگ آمیزی مهد کودک هستید، پیشنهاد می کنیم خودتان را به جای کودک درونتان بگذارید. دو مهد کودک را در نظر بگیرید، یکی با دیوارهای یکرنگ و پر از تابلو و دیگری با دیوارهای رنگارنگ و نقاشی دیواری کودکانه، کدام جذاب تر است!

اگر نقاشی مهد کودک را بر عهده دارید، می توانید ایده ی نقاشی های شخصیت های کارتوتی یا سبک های نقاشی کودکانه را به مشتری پیشنهاد بدهید که مطمئناً مورد استقبال قرار می گیرد.

نقاشی و رنگ آمیزی مدارس

تاثیر رنگ آمیزی مدرسه در دانش آموزان ابتدائی

در نظر داشته باشید که دوره ابتدایی از مقاطع حساس دوران تحصیل می باشد و در طول دوره تحصیل ابتدائی، دانش آموزان بخصوص پسرهای بازیگوش، قرار است اولین درس های علوم تربیتی را یاد بگیرند، پس بهتر است سقف کلاس را با رنگ سفید رنگ آمیزی کنید تا دانش آموزان سر به هوا، حواسشان را جمع آموزش کنند، اما رنگ های دیوار به دلیل اینکه در ارتباط مستقیم با چشم هستند، بهتر است با رنگ های زرد، قرمز، نارنجی و ترکیبی، رنگ آمیزی شوند.

البته بکار بردن هاله هایی از رنگ آبی می تواند جذاب باشد. توجه داشته باشید که رنگ های سرد، کلاس درس را کسل کننده و ضریب هوشی دانش آموزان را پایین می آورند، اما استفاده از رنگ های سرد در فضای آبخوری و سرویس بهداشتی بازخورد بهتری دارد.

تأثیر رنگ آمیزی مدرسه در روابط اجتماعی دانش آموزان راهنمایی

دانش آموزان در مقطع راهنمایی، نوجوانانی هستند که تغییرات هورمونی را تجربه می کنند، بنابراین استفاده زیاد از رنگ های گرم در نقاشی مدرسه، می تواند تنش های حاصل از بلوغ را بیشتر کند، در حالی که رنگ های آبی، سبز، ارغوانی و طیف ملایمی از رنگ های سرد می تواند گزینه ی مناسبی برای کنترل هیجانات و انرژی های ناشی از بلوغ بویژه در دختران نوجوان باشد.

در نظر داشته باشید که در این مقطع تحصیلی، دانش آموزان تاحدود زیادی با مهارت ها و روابط اجتماعی آشنا می شوند، بنابراین در نقاشی مدرسه بهتر است از رنگ نارنجی که نشانه همبستگی اجتماعی است، آن هم به میزان محدود استفاده کرد.

تأثیر رنگ آمیزی مدرسه در شخصیت دانش آموزان دبیرستان

در دوره ی دبیرستان که دانش آموزان بر سر دوراهی های زندگی قرار می گیرند و باید تصمیم قاطعانه برای شغل آینده، کنکور و غیره داشته باشند. موضوع روانشناسی رنگ ها اهمیت بیشتری در نقاشی دبیرستان ها پیدا می کند،از این جهت میتوان گفت رنگ بنفش فضای ایده آلی را می تواند ایجاد کند.

رنگ زرد نیز به عنوان یکی از بهترین رنگ های بعد از بلوغ است که در ایجاد حس استقلال، هویت شناسی، مسیریابی زندگی و اهداف شغلی بسیار تأثیر گذار است. بنابراین بکاربردن طیف وسیعی از زرد روشن در فضای دبیرستان، می تواند انتخاب مناسبی باشد.

اهمیت نوع و کیفیت رنگ آمیزی مدرسه

همه می دانیم مدرسه خانه ی دوم است، پس نباید نسبت به نقاشی آن بی تفاوت بود. از این جهت مدرسه تنها برای یک قشر خاص خلاصه نمی شود و محل یادگیری دانش آموزان از سنین کم تا دوران بعد از بلوغ می باشد که در مقاطع مهد کودک، ابتدائی، راهنمایی و دبیرستان با دانش آموزان ارتباط برقرار می کند. دانش آموزانی که شور و حرارت زیادی دارند و به همان میزان شیطنت هایشان هم زیاد است.

نقاشان حرفه ای خوب می دانند در مکانی که بچه های زیادی در سن و سال های مختلف وجود دارد، در و دیوار مدرسه بیشتر در معرض آلودگی و خرابی قرار می گیرد. دانش آموزان ساعت های زیادی را با مداد، گچ  و ماژیک های رنگارنگ سرو کار دارند و آثار زیادی را هم روی دیوارها بر جای می گذارند، بنابراین رنگ آمیزی مدرسه باید به گونه ای باشد که علاوه بر جنس، کیفیت و  ماندگاری بالایی داشته باشد تا در مقابل عوامل مخرب احتمالی دوام بیارد.

قابلیت شستشو رنگ ها

قطعا در مدرسه که محل پر رفت آمدی است، رنگ دیوارها زود چرک و کثیف می شوند، بنابراین در نقاشی مدرسه باید از رنگ هایی استفاده کرد که قابل شست و شو داشته باشند، از این جهت رنگ های روغنی و آکریلیک، مناسب ترین گزینه برای نقاشی ساختمان محسوب می شوند. این رنگ ها را می توان با شوینده های معمولی تمیز کرد و در و دیوار مدرسه را مثل روز اول تمیز نمود.

رنگ های پلاستیک به دلیل ترکیباتی که دارند، آب را جذب می کنند و باعث خرابی رنگ می شوند، به طوری که تماس آب با آن، لکه های زشتی و نا معقولی را ایجاد می کند که سطح رنگ دیوار را از یک نواختی در می آورد.

متاسفانه رنگ های پلاستیک زود چرک می شوند و آلودگی ها را به خود جذب می کنند. مدارسی که با رنگ پلاستیک، نقاشی شدند، غیر از بخش هایی که در تماس زیاد چرک شده اند، آثار زیادی از هنرنمایی دانش آموزان خلاق را خواهید دید که با مداد یا خودکار به جان در و دیوار افتاده اند.

  • با این وجود آیا باز هم تمایلی به استفاده از رنگ پلاستیک در نقاشی مدرسه دارید؟!

نقاشی و رنگ آمیزی مدرسه و مراکز آموزشی

انتخاب مناسب ترین رنگ

بین رنگ روغن و رنگ های آکریلیک تفاوت هایی وجود دارد که با مقایسه کوچکی میان آن ها می توان رنگ آمیزی مدرسه را شناسایی کرد. قابلیت شست و شو رنگ های روغنی و آکرلیک مهمترین مزیت استفاده از این رنگ ها در نقاشی مدرسه است. اگر بخواهیم نوع و کیفیت رنگ را مد نظر قرار دهیم، رنگ های آکریلیک مناسبت ترین رنگ برای نقاشی مدرسه است.

رنگ های روغنی به دلیل اینکه حلال های تینری دارند، در هنگام رنگ آمیزی بوی نامطبوعی ایجاد می کنند که در معرض هوا با عنصر اکسیژن واکنش می دهند و از این بابت سلامت دانش آموزان و محیط زیست را به خطر می اندازند.

از طرفی رنگ های روغنی دیر خشک می شوند و برای هر مرحله رنگ آمیزی ساختمان مدرسه باید حداقل یک روز فاصله وجود داشته باشد که این دغدغه در بکارگیری رنگ های آکریلیک، حذف شده است، چرا که این رنگ، حاصل جدیدترین تکنولوژی های صنعت رنگ سازی می باشند که با اضافه کردن المان های جدید و حذف محدودیت رنگ های دیگر، بعنوان رنگ آمیزی مدرسه می باشند.

مزایای رنگ های آکریلیک در نقاشی مدرسه

  • رنگ های آکریلیک آب پایه هستند و قابلیت شستشو دارند، به طوری که هر بار دیوارها دچار لک یا آلودگی شود، می توانید بدون نگرانی از خراب شدن رنگ، دیوارها را بشویید.
  • رنگ های آکریلیک به دلیل ترکیباتی که دارند خیلی راحت استفاده می شوند و با غلتک و سایر ابزار نقاشی قابل اجرا هستند، پس نیازی نیست دغدغه استفاده از ابزار خاص را داشته باشید.
  • این رنگ ها بر خلاف رنگ های روغنی خیلی زود خشک می شوند و می توان کل دیوارهای مدرسه را در مدت چند ساعت (بسته به تعداد سطوح و متراژ دیوارهای مدرسه) رنگ آمیزی کرد.
  • استفاده از رنگ هایی که بوی نامطبوئی ایجاد می کنند در فضای مدرسه مناسب نیست، چراکه مدرسه در قبال سلامت دانش آموزان مسئول است و باید بهداشت دانش آموزان را اولویت فعالیت های خود قرار دهد. رنگ های آکریلیک بر پایه آب می باشند و هیچ نوع حلال تینری ندارند، بنابراین در دسته ی رنگ های بدون بو قرار می گیرند. مدارسی که از رنگ های پلاستیک یا روغنی استفاده کرده اند، باید در تعطیلات اقدام به رنگ آمیز مجدد نمایند، اما رنگ های آکریلیک علاوه بر سرعت بالای رنگ آمیزی، سرعت خشک شدن بالایی دارند و بدون بو نیز می باشند، بنابراین می توان در عرض یک روز، مدرسه را با رنگ آکریلیک نقاشی کرد و در دوره های کوتاه مدت نیازی به تمدید ندارند.

قیمت اجرای رنگ های آکریلیک در نقاشی مدرسه

اگر می خواهید هزینه نقاشی مدرسه را به رنگ های آکریلیک تخمین بزنید، ابتدا هزینه های نقاشی را در دو بخش مجزا یعنی هزینه ی خرید رنگ و دیگری هزینه ی اجرا، تقسیم بندی کنید. با کمی برآورد و مقایسه رنگ آکریلیک با رنگ های روغنی و غیره متوجه می شوید که پولی که در قبال این رنگ با کیفیت پرداخت می کنید نسبت به قیمت سایر رنگ ها به صرفه تر است، بخصوص که نحوه ی اجرای رنگ آکریلیک بسیار راحت است و با ابزارهای مختلف نقاشی ساختمان، قابل اجرا است که این مزیت خود، قیمت نقاشی مدرسه را کاهش می دهد.

نقاشی ساختمان خانی

جهت دریافت مشاوره رایگان و سفارش رنگ آمیزی مدارس و مراکز آموزشی با ما تماس بگیرید:

خانی

09125757086

 

نویسنده: آمنه ظریفی

گروه تولید محتوای تیم طراحی سایت باران

رنگ مخصوص فست فود

مناسب ترین رنگ مخصوص فست فود

آیا گمان می کنید که تنها بوی خوراکی های فست فود باعث ایجاد اشتها در مشتریان می شود ؟! عوامل پنهان زیادی مانند رنگ مخصوص فست فود، کیفیت پخت و نوع پذیرایی از مشتریان باعث می شود تا افراد جذب یک فست فود شوند که در صورت رضایت تبدیل به مشتریان وفادار نیز خواهند شد.

اگر مالک فست فود هستید و میخواهید رمز فروش بهتر و بیشتر را بدانید، خواندن این مطلب را از دست ندهید، چراکه قرار است ابتدا با بازاریاب پنهان فست فود آشنا شویم و در ادامه رنگ مخصوص فست فود را معرفی می کنیم.

 

رنگ مخصوص فست فود

 

رنگ مخصوص فست فود، بازاریاب پنهان

از زمانیکه علم روانشناسی رنگ ها جایگاه خودش را پر قدرت حفظ کرده است، شاهد کاربرد این علم در استفاده از طیف رنگ های مختلف در نقاشی ساختمان ها و فضاهای مختلف هستیم. رنگ ها به دلیل ارتباط چشمی مستقیم، تأثیر بیشتری بر ذهن و احساسات افراد مختلف در رده های سنی گوناگون دارند. تأثیر رنگ در ضمیر ناخودآگاه باعث می شود که از حس و حالی که به شما منتقل می شود، بدون اینکه متوجه شوید، استقبال کنید. به طوری که برخی افراد در فضاهای تاریک و در مواجه با رنگ مشکی، دلگیر می شوند و افسرده و در مقابل، برخی رنگ قرمز را نشانه ی قدرت و استقلال فردی می دانند.

در دنیای امروز، روانشناسی رنگ ها، در کالبد مشاغل مختلف ریشه دوانده، به طوری که به صورت یک بازاریاب پنهان در جذب مشتری مؤثر واقع می شوند. در مشاغلی ماندد فروش فست فود که مشتریان سلایق مختلف دارند، رنگ مخصوص فست فود می تواند حال خوبی برای تمام افراد بدون ممانعت سنی، ایجاد کند به طوری که حتی افراد بی شاتها نیز احساس گرسنگی کنند.

اگر بخواهیم در دنیای رنگ ها عمیق تر پیش برویم بهتر است با انواع رنگ ها و حسی که هر کدام منتقل می کنند آشنا شوید:

 

رنگ های گرم: رنگ های گرم انرژی زا، اشتها آور، محرک و هیجان انگیز هستند که کاربرد آن ها در فست فود بسیار مؤثر خواهد بود و به درستی به ایفای نقش (افزایش فروش) می پردازد.

 

رنگ های سرد: این رنگ ها حس و حال لطیف تری را القا می کنند و برای فضاهای که آرامش اولویت دارد، بکار گرفته می شوند. رنگ آبی، سبز و بنفش از مجموعه رنگ های سرد می باشند و برای تعدیل هیجانات ذهنی در کنار رنگ های گرم استفاده می شوند. استفاده از این دو نوع رنگ زمانی در فست فود توصیه می شود که دکوراسیون یا رنگ مجموعه ترکیبی از این موارد را داشته باشد. بدون دلیل نمیتوان رنگ آبی را در مجموعه ی رنگ مخصوص فست فود به کار برد.

 

رنگ های خنثی: شاید با خودتان فکر کنید که رنگ های خنثی مثل سفید، خاکستری و طوسی و غیره چه استفاده ای در فست فود خواهند داشت. بهتر است بدانید که این رنگ ها به عنوان اصلی ترین پایه های رنگ سازی می باشند که برای ساخت رنگ های تیره و روشن استفاده می شوند. برای مثال اگر قرار است رنگ مخصوص فست فود لیمویی باشد، باید حجم بیشتر رنگ را سفید خریداری کنید و بعد با اضافه کردن مقدار کمی رنگ زرد، رنگ دلخواه را بدست آورید. رنگ های خنثی، همچنین به عنوان پس زمینه مناسب برای جلوه ی بیشتر رنگ مخصوص فست فود نیز استفاده می شوند که برای احساسات مختلف، بازخوردی مثبت را منتقل می کنند. می توانید بر روی دیوار با زمینه ای طوسی یا سفید تابلو یا برچسب های با کیفیتی از غذاهای لذیذ و خوشمزه نصب کرد که نمای بسیاری زیبایی به محیط خواهد داد.

 

رنگ مناسب فست فود

 

نکاتی برای انتخاب رنگ مخصوص فست فود

قبل از اینکه رنگ مخصوص فست فود را انتخاب کنید باید به نکاتی توجه کنید که بعدا از رنگ انتخاب شده پشیمان نشوید. رنگ آمیزی فست فود علاوه صرف هزینه، زمان قابل توجهی را می طلبد که بهتر است از همان ابتدای کار تمام المان های انتخاب رنگ مخصوص فست فود را در نظر بگیریم و بعد اقدام به خرید رنگ مخصوصفست فود کنیم.

  • اولین عنصری که در فضای فست فود نظر مشتری را جلب می کند، ترکیب رنگ ها در دکوراسیون، دیوارها، میز و صندلی، بوفه سفارش غذا و نورپردازی ها است. بنابراین باید با نگاهی کلی رنگ تمام اجزای داخل فست فود را کنار هم قرار دهید و بهترین ترکیب ها انتخاب کنید.
  • اگر ابتدا میز و صندلی را خریداری کردی سعی کنید رنگ دیوارها و کف پوش را طوری انتخاب کنید که جلوه ی رنگ لوازم فست فود را از بین نبرد، بلکه با هم همخوانی داشته باشند. برای مثال استفاده از رنگ های قرمز، زرد و نارنجی می تواند پس زمینه ی جذاب و اشتها آوری در فضای فست فود ایجاد کند.
  • دومین نکته برای انتخاب رنگ مخصوص فست فود، توجه به وسعت فضای داخلی است، به این معنی که فضای فست فود اگر کوچک، متوسط یا بزرگ بود، می تواند در انتخاب رنگ و جلوه ی آن تأثیرگذار باشد. توجه داشته باشید که رنگ های سرد و روشن، فضاهای کوچک را وسیع تر و دلبازتر نشان می دهند، اما رنگ گرم مثل نارنجی و قرمز، فضاهای بسته تری ایجاد می کنند، در حالی که همین رنگ ها برای فضاهای بزرگ ابهت بیشتری به ارمغان می آورند. دقت داشته باشید هیچگاه از رنگ های سرد یا خنثی صرفا برای بزرگتر نشان دادن محیط استفاده نکنید، زیرا استفاده یکنواخت این رنگ ها موجب کم اشتهایی و عدم تمایل افراد به ورود مشتری به فست فود خواهد شد.
  • نکته ی دیگری که قبل از نقاشی فست فود باید مد نظر قرار دهید، توجه به مخاطب است، در نظر داشته باید که فست فود برای یک شخص نیست بلکه برای اقشار مختلف با سلایق متفاوت می باشد. سعی کنید با انتخاب رنگ های جذاب و اشتها آور، با توجه به انتخاب عموم رنگ مخصوص فست فود را انتخاب کنید.

 

رنگ مخصوص فست فود

 

ایده های برای رنگ مخصوص فست فود

 

ترکیبی از رنگ های گرم، سرد و خنثی در نقاشی فست فود

ترکیبی از طیف های مختلف سرد، گرم و خنثی، پرطرفدارترین رنگ مخصوص فست فود می باشد که بنا به سلیقه از رنگ های مختلف استفاده می شوند. کنار هم قرار گرفتن رنگ سفید، سبز و نارنجی ترکیب متعادلی از هیجانات و سرزندگی را به مخاطب القا می کند که پاسخی مثبت به تمام احساسات مثبت موجود در فضای فست فود می دهد همچنین اگر دوست داشته باشید محیطی اشتها آور و خوش دیزاین را ایجاد کنید می توانید رنگ زرد را هم بعنوان رنگ پایه مخصوص فست فود استفاده کنید.

 

ترکیبی از رنگ های گرم و سرد در نقاشی فست فود

استفاده از رنگ های گرم به تنهایی تأثیر مثبت خود را از دست می دهد و تنش های ذهنی و هورمونی افراد را افزایش می دهد، بی شک در چنین محیطی نه تنها دوام نمی آورید بلکه خبری از اشتها و غذا خوردن همراه با آرامش نخواهد بود. در استفاده رنگ های گرم احتیاط کنید، از ترکیب رنگ های گرم با طیفی از رنگ های سرد، هیجانات فضای فست فود را تعدیل کنید تا مشتریان احساس آرامش بیشتری داشته باشند.

 

استفاده از رنگ های سبز در فست فود پارک های طبیعی

فست فودها بخش دوست داشتنی و پر طرفدار پارک های طبیعی هستند، بی شک افرادی که زمان زیادی را صرف گشت و گذار در پارک می کنند، با احساس گرسنگی روبرو می شوند و هیچ چیز بیشتر از یک فست فود در همان نزدیکی نمی تواند خوشحال کننده باشد. برای چنین مکان های رنگ مخصوص فست فود را با توجه به رنگ سبز انتخاب می کنیم. گرسنگی که در طبیعت ایجاد می شود، در فست فودی با غالب همان محیط می تواند اشتها برانگیزتر باشد.

 

استفاده از رنگ های سرد در فست فود پارک های آبی

رنگ های سرد نظیر رنگ آبی، یکی از رنگ های غالب در پارک های آبی می باشد که حس و حال آرامش بخشی را در مخاطب ایجاد می کند. ورزش های آبی به دلیل اینکه انرژی زیادی می گیرند، تأثیر زیادی در ایجاد گرسنگی دارند، به طوریکه فست فود و کافی شاپ های مجهز، پرطرفدارترین بخش پارک های آبی از نظر توریست ها، مسافران و سایر می باشند. استفاده از رنگ های سرد بخصوص رنگ آبی به عنوان رنگ پایه و مخصوص فست فود می تواند فضای یکپارچه ای در پارک آبی ایجاد کند.

 

 

انواع رنگ کاربردی در فست فود

 

رنگ پلاستیک

رنگ های پلاستیک به دلیل ساختاری که دارند، زود چرک می شوند و آلودگی را جذب می کنند، به همین دلیل برای دیوارهای فست فود که لکه های چربی و روغن غذاها بیداد می کنند، مناسب نیست. زیرا رنگ های پلاستیک ضد آب نبوده و نمی توان لکه های روی دیوار را شست، هر چند که این خصوصیت باعث شده تا برای سقف ها به عنوان پرطرفدارترین نوع رنگ شناخته شود.

 

رنگ های روغنی

رنگ های روغنی در دونوع براق و مات موجود می باشند، هرچند که این رنگ ها ضد آب هستند و مقاومت بالایی دارند، اما به دلیل حلال های تینری در زمان رنگ آمیزی تا وقنی که رنگ کامل خشک شود، بوی نامطبوعی ایجاد می کند. از طرفی تینرهای موجود در رنگ های روغنی تا مدت ها بعد، با اکسیژن هوا واکنش می دهند، به همین دلیل سلامت محیط زیست را به خطر می اندازند. امروزه قابلیت های رنگ روغنی باعث شده تا بیشتر برای رنگ آمیزی چارچوب درب و پنجره و اسکلت های فلزی کافی شاپ، استفاده شود.

 

رنگ های آکریلیک

رنگ های آکریلیک، جدیدترین نوع رنگ در بازار می باشند که آب پایه هستند و هیچگونه حلال تینری ندارند، بنابراین حافظ سلامت محیط زیست می باشند. این رنگ ها همچنین با قابلیت اجرای آسان، خیلی زود خشک می شوند. همچنین به دلیل آب پایه بودن، قابلیت شست و شو دارند که برای رنگ مخصوص فست فود بسیار مناسب می باشند.

نقاشی ساختمان خانی - رنگ آمیزی و نقاشی منازل ، ادارات و شرکت ها

جهت دریافت مشاوره رایگان و سفارش رنگ آمیزی فست فود و رستوران با ما تماس بگیرید:

خانی

09125757086

نویسنده: آمنه ظریفی– گروه تولید محتوای تیم طراحی سایت باران

نقاشی ساختمان بیمارستان

نقاشی ساختمان بیمارستان، درمانگاه و رنگ آمیزی مراکز درمانی و بهداشتی

نقاشی ساختمان اصولی دارد که در ساختمان های بیمارستان، درمانگاه و رنگ آمیزی مراکز درمانی و بهداشتی حتما باید رعایت شود. الهام گیری از روانشناسی رنگ ها در نقاشی ساختمان بیمارستان بسیار اهمیت دارد، چراکه با روح و احساسات بیمار و همراهانشان در ارتباط مستقیم است. همانطور که بکارگیری بعضی از رنگ ها در اتاق خواب، اتاق مهمان و اتاق کودکان اهمیت دارد، استفاده از رنگ ها در نقاشی ساختمان بیمارستان، درمانگاه و رنگ آمیزی مراکز درمانی و بهداشتی، حساسیت بیشتری می طلبد و تنها استادان ماهر و آشنا به اصول رنگ آمیزی از عهده ی آن برمی آیند.

نقاشی ساختمان بیمارستان و مراکز درمانی

نقاشی ساختمان بیمارستان در سریع ترین زمان

رنگ آمیزی بیمارستان ها و مراکز درمانی به دلیل نوع خدماتی که ارائه می دهند، از جمله کارهایی است که نباید در آن وقت تلف کرد. مدیریت زمان برای کسانی که نقاشی ساختمان بیمارستان به آنها سپرده می شود، بسیار اهمیت دارد و هرگونه کم کاری می تواند در کار سازمان خلل ایجاد کند. بیمارستان ها و مراکز درمانی، خدمات رسانی 24 ساعته دارند، بنابراین شرکت هایی که نقاشی ساختمان بیمارستان ها و مراکز درمانی را برعهده می گیرند، با توجه به این نکته در سریع ترین زمان و بدون ایجاد مانع در امورات بیمارستان، کار را به پایان می رسانند.

در حرفه ی نقاشی ساختمان، رنگ های مختلفی وجود دارد که هر کدام به نسبت کارایی و محل استفاده، از لوکس ترین ساختمان ها تا اتاق های معمولی  را جلوه می دهند، اما این گستردگی و تنوع رنگ ها در نقاشی بیمارستان ها و مراکز درمانی با حساسیت بیشتری بکار گرفته می شود. استادان نقاش، بخوبی می دانند که تنها برخی از رنگ ها برای مراکز درمانی مناسب اند و در نظر گرفتن دو المان جنس،   نوع رنگ، مقاومت، قابلیت شستشو و روانشناسی رنگ ها، مهمترین بخش کارشان را تشکیل می دهد.   

نقاشی ساختمان بیمارستان با رنگ نانو

امروزه تکنولوژی نانو به کمک صنعت رنگ آمیزی آمده تا با تولید رنگ های نانو، جلوه ی زیباتری به ساختمان ها بخشند. رنگ های نانو به دلیل ترکیباتی که دارند، محدودیت رنگ های دیگر را برای استفاده در سطوح مختلف ندارند، بنابراین با خیال راحت می توان در تمام بخش ها، از نمای ساختمان بیمارستان گرفته تا کف راه روها و دیوارهای داخلی را با رنگ نانو پوشش داد.

مزایای رنگ نانو در نقاشی ساختمان بیمارستان

رنگ نانو مزیت های زیادی دارد که روزبه روز بر تعداد طرفدارانش می افزاید و از این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ضد اشعه UV خورشید می باشد و به عنوان عایق دما کاربرد زیادی دارد.
  • آبگریز بوده و به عنوان عایق رطوبتی در کف استخرها مورد استفاده قار می گیرد.
  • در شرایط جوی مختلف، مقاومت زیادی دارد از همین رو در سایر نقاط کشور قابل استفاده است.
  • شست و شوی آسان - بدون نیاز به شوینده های قوی
  • در تمام سطوح مختلف از نرده های فلزی گرفته تا ستون های آهنی و دیوارهای گچی، قابل اجرا می باشد.
  • رنگ های نانو بر پایه آب می باشند که مصرف آن هیچگونه تناقضی با طبیعت ندارد.
  • عایق دما می باشد و از این نظر میزان مصرف سیستم های گرمایشی و سرمایشی را کاهش می دهد.
  • رنگ های نانو در برابر آلاینده های هوا و رشد باکتری، قارچ و کپک ها بسیار مقاوم می باشند، از این روی برای استفاده در نقاشی ساختمان بیمارستان و رنگ آمیزی مراکز درمانی و بهداشتی بسیار مناسب هستند.
  • رنگ های نانو ماندگاری بالا دارند، به همین جهت برای ساختمان های بزرگ بیمارستانی که رنگ آمیزی در آنها دیرتر تمدید می شود، مناسب است.
  • این رنگ ها با انواع لوازم رنگ آمیزی قابل اجرا می باشند.

 نقاشی ساختمان بیمارستان با رنگ آنتی باکتریال

بیمارستان و مراکز درمانی، بیشترین ظرفیت را برای تجمع باکتری ها و میکروب ها دارند و همین آلودگی محیط بیمارستان است که باعث شده از ورود همراهی های بیمار در سنین خردسال جلوگیری شود. رنگ آنتی باکتریال یکی از رنگ های مناسب برای نقاشی ساختمان بیمارستان است که با خواص ضد میکروبی که دارد، از رویش باکتری ها، قارچ ها، کپک ها و سایر میکروب ها در محیط بیمارستان جلوگیری می کند.

رنگ های آنتی باکتریال محدودیت دیگر رنگ ها را ندارند، بنابراین نیازی به شست و شو و استریل کردن دائمی دیوار و کف پوش های آغشته به رنگ های آنتی باکتریال نیست، همین ویژگی، استفاده از این نوع رنگ را در نقاشی ساختمان بیمارستان، درمانگاه و رنگ آمیزی مراکز درمانی و بهداشتی، رایج کرده است.

نقاشی ساختمان بیمارستان و مراکز درمانی

نقاشی ساختمان بیمارستان با رنگ های بدون بو

رنگ ها به دلیل داشتن حلال هایی مثل تینر، پس از اجرا تا چند روزی بوی آزار دهنده ای دارند و این برای نقاشی بیمارستان ها، درمانگاه و رنگ آمیزی مراکز درمانی و بهداشتی اصلا مناسب نیست. بوی رنگ برای افراد سالم مناسب نیست علی الخصوص افراد بیمار که باید در شرایط محیطی بهتری مراقبت شوند نباید در معرض بوی این نوع رنگ ها قرار بگیرند.

رنگ های بی مو مناسب ترین نوع برای رنگ آمیزی بیمارستان ها و مراکز درمانی هستند، زیرا در این رنگ ها هیچ گونه افزودنی بودار وجود ندارد و یک ساعت بعد از رنگ آمیزی خشک می شوند.

ترکیب رنگ ها در نقاشی ساختمان بیمارستان

در عرصه هنر نقاشی ساختمان، یکی از حرفه ای ترین کارها، ترکیب و خلق رنگ های جدید است. یک نقاش ماهر به خوبی با هنر ترکیب رنگ آشنا است، بنابراین می تواند در سریع ترین حالت ممکن با ترکیب رنگ های پایه، رنگ مورد علاقه ی مشتری را ایجاد کند. مسلماً بیمارستان ها و مراکز درمانی، از مکان هایی هستند که بکارگیری رنگ های مختلف در آنها اصل بسیار مهم و حساسی می باشد، بنابراین تنها یک استاد نقاش ماهر می تواند از پس این کار برآید و رنگی مناسب حال و وضعیت بیماران و مراجعین بسازد.

کاربرد روانشناسی رنگ ها در نقاشی ساختمان بیمارستان

سفید

رنگ سفید یکی از مجموعه رنگ های خنثی می باشد که به عنوان نماد پاکی و خلوص، در روپوش پزشکان و پرستاران استفاده می شود. این رنگ چشم را روشن می کند، بنابراین با استفاده از همین ویژگی می توان اتاق های کوچک و تاریک بیمارستان را وسیع و صمیمانه نشان داد.

 

زرد

رنگ زرد جزء رنگ های گرم می باشد که تأثیر زیادی در ایجاد حال خوب دارد. کاربرد این رنگ نشاط آور بوده که بکارگیری آن در محیط بیمارستان ایده ی خوبی است، همچنین در سالن غذاخوری بیمارستان میتواند نقش بسزایی را ایفا کند.

 

نارنجی

رنگ نارنجی گرما، انرژی و هیجان زیادی دارد که با خواص ضد افسردگی، یکی از رنگ های مناسب در اتاق ها و سالن های همراهان بیمار است که بسیار غمگین هستند.این رنگ باعث می شود تا به حفظ روحیه و امیدواری حال همراهان کمک شایانی کند.

 

قرمز

رنگ قرمز از رنگ های گرم و هیجان آور است که تآثیر زیادی در احساسات مختلف دارد، بنابراین باید در کاربرد این رنگ در بیمارستان بسیار احتیاط کرد. برای مثال رنگ قرمز در اتاق بیمارانی که بیماری مخملک دچار هستند، روند درمان آنها را تسریع می کند، حال اینکه از کاربرد این رنگ در بخش مغز و اعصاب و همچنین اورژانس بیمارستان، باید اجتناب کرد.

 

صورتی

صورتی از دسته ی رنگ های لطیف و دوست داشتنی است که با ترکیب کمی رنگ قرمز در سفید، ایجاد می شود. این رنگ به دلیل أثر آرام بخشی که دارد یکی از گزینه های مورد استفاده در نقاشی ساختمان بیمارستان ها محسوب می شود. اما باید توجه کرد که این رنگ را در بخش هایی مثل راه روها، بخش اطفال و زنان و زایمان بکار برد، چرا که باعث ایجاد آرامش و حس مثبت می شود.

 

آبی

هر جا سخن از آرامش باشد، رنگ آبی بخاطر خواهد آمد و این رنگ یکی از گزینه های پر طرفدار در اتاق خواب و استراحت پرسنل و پزشکان می باشد، علاوه بر این به دلیل خاصیت ضد افسردگی در سالن های انتظار بخش اورژانس هم استفاده می شود.

 

سبز

رنگ سبز یکی از کابردی ترین رنگ های سرد در بیمارستان ها محسوب می شود که بدلیل کاهش متابولسیم و آرامش بخش بودن در بخش های پر استرس مثل اتاق عمل زیاد استفاده می شود.

 

خاکستری

انتخاب رنگ خاکستری برای نقاشی ساختمان بیمارستان بسیار مناسب است که به دلیل خنثی بودن می توان در بخش های مختلف بیمارستان استفاده کرد. رنگ خاکستری در مقابل هرگونه احساسی، به بیماران و همراهانشان دلداری و امید می دهد، بنابراین می توان این رنگ را در اغلب بیمارستان ها و مراکز درمانی مشاهده کرد.

  رنگ آمیزی بیمارستان و مراکزدرمانی

اصول نقاشی ساختمان بیمارستان برای دیوارهای گچی

سمباده کاری ملایم دیوار گچی

گردگیری دیوار با دستمال مرطوب

روغن مالی دیوار برای جلوگیری از ترک خوردن گچ

بتونه کاری بعد از خشک شدن روغن

سنباده کاری و یکدست کردن سطوح بتونه کاری شده با دیوارها

گردگیری دیوار با دستمال مرطوب

ترکیب رنگ ها و انتخاب رنگ مورد نظر

رنگ آمیزی در مرحله اول با وسیله ی مورد نظر

لکه گیری

سنباده کاری نرم برای زیر سازی یکدست و زیبا

گردگیری دیوار با دستمال مرطوب

رنگ آمیزی در مرحله دوم

رنگ آمیزی در مرحله سوم برای شکیل تر شدن کار

 

اصول نقاشی ساختمان بیمارستان برای دیوارهای رنگی

پیدا کردن ترک های دیوار و بازتر کردن آنها

سنباده کاری دیوارها برای رفع ناصافی ها

بتونه کاری ترک ها

سنباده کاری بعد از خشک شدن بتونه ها

گردگیری دیوار با دستمال مرطوب

ترکیب رنگ ها و ایجاد رنگ مورد نظر

اولین مرحله رنگ آمیزی

لکه گیری با سمباده مخصوص

سنباده کاری

گردگیری با دستمال مرطوب

مرحله دوم رنگ آمیزی

مرحله سوم رنگ آمیزی

نقاشی ساختمان خانی

جهت دریافت مشاوره رایگان و سفارش رنگ آمیزی بیمارستان و مراکز درمانی با ما تماس بگیرید:

خانی

09125757086

 

 

نویسنده: آمنه ظریفی– گروه تولید محتوای تیم طراحی سایت باران

رنگ و نقاشی ساختمان: مزایا و معایب انواع رنگ دیوار

مواد و مصالح: رنگ آمیزی یکی از ساده ترین و شاید ابتدایی ترین کارها برای تغییر دادن دکوراسیون منزل شما می باشد، بی شک هر خانه ای بعد از مدتی نیاز به کمی تغییر و ترمیم دیوارهای کهنه و کثیف دارد. در این مطلب با هم به بررسی انواع رنگ ها در زمینه ی رنگ و نقاشی ساختمان می پردازیم. پس اگر برای دکوراسیون منزل خود یک تغییر ساده اما اساسی و در عین حال مقرون به صرفه می خواهید در این مطلب با ما همراه باشید.

 

رنگ پلاستیک
این رنگ از قدیمی ترین نوع رنگ ها بوده و با کیفیت های مختلف در بازار وجود دارد. رنگ کردن با آن بسیار آسان است و فقط باید دقت کنید که رنگ آماده شده بسیار غلیظ یا رقیق نباشد، چرا که در صورت غلظت بالا رنگ به خوبی بر روی سطح پخش نمی شود و پس از خشک شدن اثر قلم مو یا غلطک را باقی می گذارد. و در صورت رقیق بودن باید چند سری عمل رنگ زدن را تکرار کنید و ممکن است در جریان این رنگ آمیزی مدام خود را سرزنش کنید!
در کل این رنگ ها برای پوشش سقف ها مناسب بوده و برای پوشاندن نقص ها گزینه ی بهتری است اما دوام کمتری دارد.

 

مزایا رنگ پلاستیک
    با آب مخلوط می شوند و نیاز به حلال های نفتی ندارند.
    رنگ های پلاستیک درجه ی یک قابل شست و شو می باشند.
    سرعت در رنگ آمیزی و اتمام کار در این رنگ ها زیاد است.
    بوی زننده ای همانند رنگ های روغنی ندارند.
    این رنگ ها زود خشک می شوند .
    این رنگ ها مات بوده و ایراد های دیوار ها و سقف ها را تا حد زیادی از بین می برند.

معایب رنگ پلاستیک
    آب گریز نبودن آن زیرا آب را به خود جذب می کند.
    زود چرک می شود و قابل شست و شو نمی باشد.
    قابل استفاده بر روی آهن آلات مثل در و پنجره و نرده نمی باشد.

 

رنگ های روغنی:
این رنگ ها نیز از رنگ های سنتی و قدیمی محسوب می شوند که هنوز هم برای رنگ آمیزی درب و پنجره بهترین گزینه محسوب می شوند. حتی در مواقعی که از رنگ های دیگر برای زیبایی درب های فلزی استفاده می شود از رنگ های روغنی به عنوان آستر عایق و ضد زنگ استفاده می شود. این رنگ ها به سه دسته ی مات، نیمه مات و براق موجود است که با هم مزایا و معایب هر یک را بررسی می کنیم.

 

رنگ های روغنی براق
از مزایای این رنگ مقاوت بالا، ماندگاری، و پوشش خوب آن است و به همین دلیل گزینه ی مناسبی برای در ها و پنجره ها محسوب می شود، و به دلیل براق بودن نور را منعکس می کند و سبب روشنایی بیشتر فضا می شود. واز معایب آن است که موج و ایراد های گچ کاری را مشخص می کند.

 

رنگ های روغنی مات
از مزایای این رنگ این است که به علت مات بودن نور را منعکس نمی کند و ایرادات گچ کاری را تا حدودی نشان نمی دهد. از معایب آن است که مثل رنگ براق صد در صد قابل شست و شو نبوده و به راحتی نمی توان آن را پاک کرد و جای دستمال روی دیوار باقی می ماند، از معایب بعدی آن این است که پوشش کمتری دارد و بوی آن نسبت به رنگ براق بیشتر است.
رنگ های روغنی نیمه مات نیز بین این دوسته قرار می گیرند.

 

رنگ مولتی کالر
این نوع از رنگ ها قابل اجرا بر روی تمامی سطوح‌ است. رنگ‌های مولتی‌کالر دکوراتیو بوده و یک لایه ی نازک بر روی سطوح ایجاد می‌نماید و بسیار مناسب برای سطوح گچ، سیمان، بتون، آهن، آلومینیوم، چوب، رنگ، سنگ، شیشه، کاشی، پلاستیک، رنگ روغن و.... است.

 

مزایای مولتی کالر
بافت ویژه این رنگ و مات و کم‌ جلا بودن آن، مشکلاتی از قبیل موج و خرابی سطح زیر کار دیوار را در خود محو می‌کند. از آن جایی که ذرات معلق هوا و دودها را به خود جذب نمی‌کند، برای محیط‌های پرترافیک و یا پر رفت‌و‌آمد مانند راه‌پله‌ها بسیار مناسب است. در صورت آسیب‌دیدگی به سادگی با حداقل مواد و به بهترین وجه ممکن قابل ترمیم است. در مدت کوتاهی خشک می شود، بدون بو است، ضخامت کمی دارد، قابلیت اجرا بر روی تمامی سطوح بدون رنگ پریدگی و زرد شدن را دارد.

 

رنگ بلکا
از آن دسته از رنگ های است که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است و جایگزین مناسبی برای رنگ و کاغذ دیواری است در واقع نوعی پوشش سلولوزی است که از الیاف طبیعی همچون پنبه ساخته شده است.

 

مزایای رنگ بلکا
این پوشش نیاز به زیر سازی ندارد و به راحتی عیوب زیر کار را می پوشاند، عایق حرارتی و برودتی خوبی است، سبک است و تنوع رنگ آن بالاست بدون بو و حساسیت است، قابل شستشو است و به راحتی با کف شامپو فرش می توان آن را شست و با رزین های مخصوص می توان آن ها را ضد آب نمود. عایق رطوبت است و ترک نمی خورد. این پوشش بر خلاف رنگ و کاغذ دیواری به آسانی قابل ترمیم است.

 

رنگ پتینه
پتینه کاری هنری است که در آن با استفاده از رنگ ها و ابزار مختلف بافت های بصری زیبا و جذاب بر روی سطوح مختلف ایجاد کرد. از سری پوشش های جدید که به رنگ های دکوراتیو معروف می باشد که این قابلیت را برای شخص فراهم می کند تا بتواند سلیقه، تفکر، و حس خود را در آن دخیل کند و ناچار به پذیرش طرح ها و مدل های کارخانه ی سازنده ی کاغذ دیواری ها نباشد به این ترتیب خانه هر کس همان طور رنگ‌آمیزی و تزئین می‌شود که او می‌اندیشیده و می‌پسندیده‌ است.

 

مزایای رنگ پتینه
از مزایای آن نسبت به رنگ های ساده عموما دل نشین تر است، صد در صد قابل شست و شو است و بر روی هر سطحی قابل اجراست، نسبت به رنگ های ساده نظیر سفید دیرتر کثیفی و غبار را نشان می دهد. پایداری آن تا زمان تعویض رنگ مورد نظر می باشد.

 

رنگ اکرلیک:
این رنگ ها بسیار متنوع اند و برای ایجاد بافت در سطوح بسیار مناسب اند، چون غلظت بالایی دارند و به سرعت خشک می شوند، رنگ اکرلیک انعطاف پذیر است و به همین علت روی تمام سطوح قابل اجراست، این رنگ ها که به دلیل دارا بودن پایه ی آب از رنگ های روغنی ارجحیت دارند. در تمامی رنگ ها و انواع مات، براق و نیمه براق عرضه می گردند اما نسبت به رنگ های روغنی از براقیت کمتری برخوردارند.

 

مزایای رنگ اکرلیک
می توان پوشش فراوان و کاهش نیروی انسانی را نام برد، علاوه بر آن فاقد حلال های نفتی مضر می باشد، صد در صد قابل شست و شو با انواع شوینده ها و ضد عفونی کننده ها، بدون بو هستند و مقاوم در برابر زردی و رنگ پریدگی، جایگزین قطعی برای انواع رنگ های روغنی.

 

معایب رنگ اکرلیک
عدم امکان استفاده برای درب ها و چهار چوب ها
عدم تهیه طیف های مورد نظر مشتریان توسط استاد کاران

نقاشی ساختمان خانی ، رنگ آمیزی منزل و ... در تهران و شهرستان ها khani painting house in tehran banner gif